G-6DVV6QG11D Koncert med klavertrio | Virum Kirke

Aleksander Koelbel, Tito vand Pals & Pål Eide
Gratis m. billetreservation
Koncert med klavertrio

Kom og oplev de tre fremragende musikere, violinisten Aleksander Kølbel, cellisten Tobias van der Pals samt pianisten Pål Eide til en skøn koncert i Virum Kirke.

Violinisten Aleksander Kølbel er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med videre studier på bl.a. Sibelius Akademiet i Helsinki og Menuhin Academy i Schweiz. Han har været ansat i Det Kgl. Kapel og DR Symfoniorkesteret, men er desuden særdeles aktiv som kammermusiker og har som sådan optrådt i flere lande i Europa samt i USA.

Cellisten Tobias van der Pals er født i Lund i Sverige og er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med videre studier i udlandet hos blandt andre Frans Helmerson og Johannes Goritzki. Han har spillet mange koncerter i bl.a. Tyskland, Sverige og Schweiz, har udgivet adskillige CD'er og er blevet meget rost for sine fortolkninger af J.S. Bachs Cellosuiter.

Den herboende norske pianist Pål Eide fik med sin CD-udgivelse "Grey Clouds" sit internationale gennembrud, idet den fik en række opsigtsvækkende anmeldelser i den internationale presse. Han har således i de senere år haft mange opgaver som solist og kammermusiker i flere lande og er lige vendt hjem fra Rusland, hvor han var solist Grieg klaverkoncert.

De tre musikere vil ved denne lejlighed bl.a. fremføre Franz Schuberts store "Klavertrio i Es-dur opus 100".

Der er gratis adgang til koncerten, og man kan reservere billetter herunder. Overskydende billetter gives væk i døren.

Der er ikke krav om coronapas for at deltage.